OFFICIEEL: Commercial Manager Lodewijks verlaat Lommel

OFFICIEEL: Commercial Manager Lodewijks verlaat Lommel voor nieuwe uitdaging

11 juni om 14:35
Laatste update: 11 juni om 14:59

Lennert Lodewijks heeft Lommel definitief verlaten om een nieuwe uitdaging aan te gaan, deelt Lommel via de officiële kanalen. Lodewijks was vijf jaar actief binnen en reageert trots op wat hij verwezenlijkt heeft bij Lommel.

Lodewijks is een echte Lommelaar en reageert trots op zijn periode bij Lommel. “Na 5 jaar aan de leiding te hebben gestaan van het commerciële departement van deze prachtige club, neem ik weldra met veel fierheid afscheid. Ik ben fier en dankbaar dat ik mijn steentje heb mogen bijdragen aan de wederopstanding van Lommel SK”, deelt Lodewijks.

“Iedereen heeft de transformatie van onze structuur, onze infrastructuur en ons totaalproduct opgemerkt. We hebben hard gewerkt maar ik ben ervan overtuigd dat de toekomst voor deze club nog mooier oogt. Graag wil ik alle collega's, vrijwilligers, partners, supporters en andere stakeholders bedanken voor de onvoorwaardelijke steun”, besluit Lodewijks.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.