Philippe Clement haalt Clinton Nsiala van AC Milan naar Rangers FC

OFFICIEEL: Clement shopt bij AC Milan: Nsiala naar Rangers FC

11 juni om 10:50

Philippe Clement heeft een nieuwe centrale verdediger te pakken. De 20-jarige Clinton Nsiala-Makengo komt transfervrij over van AC Milan. Pas op 1 juli wordt zijn transfer helemaal officieel wanneer zijn werkvergunning in orde is.

Nsiala komt over van de U19 van AC Milan, waarmee hij het afgelopen seizoen de finale van de prestigieuze UEFA Youth League bereikte. De centrale verdediger mocht starten in negen van de tien wedstrijden op het tornooi. 

Nsiala maakte ook enkele keren deel uit van de selectie onder Stefano Pioli, maar tot een officieel debuut in de eerste ploeg kwam het echter niet. De voormalige Franse jeugdinternational gaat nu op zoek naar meer speelminuten onder Philippe Clement.

Nils Koppen, Director Football Recruitment bij Rangers, is alvast dolenthousiast. "We zijn verheugd om een spelers als hem toe te kunnen voegen aan de kern", klinkt onze landgenoot. "Hij is een talent waarvan we denken dat hij zich goed zal ontwikkelen en stappen zal zetten onder onze manager, Clement."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.