Enzo Scifo over terugkeer naar RAAL

Scifo enthousiast over terugkeer naar RAAL: "Hier begon het allemaal voor mij"

11 juni om 10:11

RAAL La Louvière kondigde maandag de komst van Enzo Scifo aan. De voormalig Rode Duivel gaat aan de slag als hoofd talentontwikkeling. Scifo is alvast erg enthousiast over z'n nieuwe functie.

De voormalig Rode Duivel speelde als kind in de jeugd van La Louvière. "Wat een genot om terug te keren", klinkt het op de website van de club. "Hier begon het allemaal voor mij. Hoewel ik de club op zeer jonge leeftijd al verliet, heb ik altijd het lokale gevoel gehad bij de club en ben ik ze blijven volgen, vanop afstand."

La Louvière deed het uitstekend vorig seizoen in Eerste Klasse Amateurs en mag volgend seizoen aan de slag in de Challenger Pro League. "Het is ideaal om terug te keren naar zo'n serieus en concreet project, met dergelijke infrastructuur en zelfs een nieuw stadion in opbouw", aldus Scifo. "Ik wil mijn expertise en ervaring inzetten, om RAAL verder te laten evolueren."

Naast Scifo trok eerder ook Silvio Proto naar de promovendus. Hij is ondertussen aan de slag als technisch manager voor keepers. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.