Thibaud Verlinden langer bij Beerschot

Blijft Verlinden dan toch langer bij Beerschot? 'Lucratief nieuw contractvoorstel'

11 juni om 09:18
Laatste update: 11 juni om 09:18

Hoewel het ernaar uitzag dat Thibaud Verlinden naar Duitsland zou trekken, lijkt de kans nu toch te bestaan dat hij langer bij Beerschot aan de slag blijft. Verlinden zou een 'lucratief nieuw contractvoorstel' gekregen hebben op 't Kiel, zo meldt Het Belang van Limburg

Twee weken geleden werd Verlinden nog verkozen tot speler van het jaar in de Challenger Pro League. Hij liet zelf al meermaals verstaan dat hij klaar is voor de volgende stap in zijn carrière en geniet vooral interesse uit Duitsland. Schalke 04 werd eerder genoemd, maar vooral Nürnberg is het meest concreet. In de 2. Bundesliga zou Verlinden alvast meer kunnen verdienen dan het komende jaar bij Beerschot. 

Althans, Beerschot lijkt nu bereid om een serieuze inspanning te doen. Het eerste bod van Nürnberg - iets minder dan één miljoen euro - werd alvast van tafel geveegd. Daarnaast heeft Verlinden een serieus verbeterd contractvoorstel gekregen van de club. Het gaat om een contract voor drie seizoenen en een loon dat uiteraard een pak hoger ligt, waarmee hij een grootverdiener zou worden op 't Kiel. 

Het is nog afwachten of Verlinden zal ingaan op het voorstel van de kersverse promovendus. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.