'Club Brugge kan overbodige pion nog kwijt, Gaziantep wil miljoenenaankoop'

10 juni om 23:16

Bij Club Brugge moet men komende zomer nog op zoek gaan naar een oplossing voor enkele overbodige pionnen. Eentje daarvan is Kamal Sowah, die wel kan rekenen op interesse uit het buitenland.

In Turkse media valt namelijk te lezen dat Gaziantep FK interesse toont in de Ghanees. De ploeg eindigde op een elfde plek in de competitie en wil de komende campagne een stuk beter gaan doen. Daar zal Sowah bij moeten helpen.

Club Brugge staat ook niet weigerachtig tegenover een vertrek. De 24-jarige Ghanees werd in 2021 nog door Club Brugge voor zo'n negen miljoen euro in huis gehaald, maar wist op geen enkel moment echt te overtuigen. Ook uitleenbeurten aan AZ Alkmaar en Standard hielpen niet, waardoor zijn marktwaarde is gezakt naar nog geen twee miljoen euro;

Aangezien Sowah bij Club Brugge ook nog maar een contract tot medio 2025 heeft, zal men een vertrek ook niet in de weg staan.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.