Tedesco over efficiëntie Rode Duivels voor het EK 2024 in Duitsland

Tedesco over efficiëntie Rode Duivels: “Op EK gaan we niet zoveel kansen krijgen”

10 juni om 14:53
Laatste update: 10 juni om 15:36

Domenico Tedesco, de bondscoach van De Rode Duivels, zag zijn manschappen winnen van Montenegro en Luxemburg. Tedesco benadrukt dat De Rode Duivels meer doelpunten hadden moeten maken in de laatste oefenmatchen voor het EK 2024. Van Montenegro werd met 2-0 gewonnen en van Luxemburg met 3-0.

Tedesco zag dat De Rode Duivels vooral in de eerste helft meer kon scoren tegen Luxemburg. “In de eerste helft konden we vandaag vier of vijf keer scoren. Op het EK zullen we zoveel kansen niet krijgen. We hebben nochtans de spelers en de kwaliteiten om het af te maken, maar we moeten meer ‘killer’ zijn voor doel”, citeert Het Nieuwsblad Tedesco.

De eerste twee treffers van De Rode Duivels tegen Luxemburg kwamen op naam van Lukaku. “Die doelpunten zijn heel belangrijk voor hem. We zijn blij met zijn goals, pressing en counterpressing. Hij speelde een fantastische wedstrijd en we hebben een Rom in zo’n vorm nodig”, besluit Tedesco.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.