De Bruyne over zijn fitheid bij De Rode Duivels

De Bruyne over fitheid bij Rode Duivels: “Hamstrings oké, de conditie is goed”

9 juni om 21:44

Kevin De Bruyne wist met zijn goesting indruk te maken bij De Rode Duivels tegen Luxemburg. De Bruyne en De Rode Duivels wonnen met 3-0 tegen Luxemburg in de laatste oefenmatch voor het EK 2024 in Duitsland. De Bruyne toonde zich gedreven en vertelt over zijn huidige fitheid.

De Bruyne vertelt over zijn fitheid bij De Rode Duivels. “Mijn hamstrings voelen oké en de conditie is goed”, klonk het. “Alles zal afhangen van de groepsfase (hoe vaak hij zal spelen, red.). We hebben zo’n dingen nog niet besproken. Het belangrijkste is dat ik me goed voel. Ik ben sinds mijn terugkeer bijna elke match gestart. Ik voel me fit”, citeert Het Nieuwsblad De Bruyne.

De Bruyne sluit af door terug te blikken op zijn herstelperiodes van zijn blessures in het afgelopen seizoen. “Ik ben twee maanden out geweest en dan vijf maanden. Ik heb dat positief opgevat, door rust te nemen en dingen te doen die ik anders minder zou doen. Ik heb me geamuseerd met mijn familie en genoten van andere dingen”, besluit De Bruyne.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.