Transfer: Wrexham flirt opnieuw met Gareth Bale

Wrexham flirt opnieuw met Bale: 'Aanbod ligt nog op tafel'

9 juni om 19:00

Het ambitieuze Wrexham hoopt nog steeds stiekem op de komst van Gareth Bale. De League One-promovendus flirtte eerder al met de inmiddels gepensioneerde aanvaller, maar dat liep toen op niets uit.

Wrexham is volgend seizoen actief op het derde niveau in Engeland. Rob McElhenney, acteur en mede-eigenaar van Wrexham, heeft grote ambities. Recent werd de club al gelinkt aan Jamie Vardy, die uiteindelijk toch bijtekende bij Leicester City. Op X flirtte McElhenney een jaar geleden ook al met Bale, door hem uit te nodigen voor een potje golf. McElhenney stelde daarbij de belofte om Bale te overtuigen van een transfer naar Wrexham.

De aanvaller uit Wales bleek uiteindelijk niet bereid om zijn voetbalschoenen weer aan te trekken. Nu waagt McElhenney echter een nieuwe poging. "Gareth Bale is technisch gezien nog steeds beschikbaar", zo laat hij optekenen door The Athletic. "Ik heb vorig jaar mijn pleidooi gehouden en ik ga Gareth vertellen dat het aanbod nog steeds op tafel ligt. We laten hem golfen wanneer hij maar wil, zolang hij maar komt trainen. We zullen dan uitzoeken hoe we hem in het team willen verwerken."

Of Bale deze keer wel ingaat op het aanbod van Wrexham, valt nog te bezien. De voormalige rechtsbuiten houdt zich nu vooral bezig met golf, al was hij wel zichtbaar rondom de Champions League-finale van een week geleden.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.