Lukaku wil terugkeren naar RSC Anderlecht: "En veel vroeger dan iedereen denkt"

5 juni om 13:33
Laatste update: 5 juni om 13:39

Romelu Lukaku heeft er nooit een twijfel over laten bestaan dat hij droomt van een terugkeer naar RSC Anderlecht. De Rode Duivel blijft daarop hopen en heeft ook goed nieuws voor de fans van paars-wit.

Lukaku is pas amper 31 jaar oud en kan dus nog even door op het allerhoogste niveau, maar lijkt toch al een toekomstplan te hebben opgemaakt over zijn terugkeer naar Anderlecht. "Die terugkeer komt er zeker", is Lukaku duidelijk bij RTL Sports. "Een veel sneller dan iedereen denkt", aldus de aanvaller nog.

De Rode Duivel lijkt vooral het leven en zijn familie in ons land te missen. "Ik heb België verlaten toen ik achttien jaar oud was", geeft hij aan. "Ik mis mijn moeder, mijn kinderen", klinkt het.

Wanneer die terugkeer exact zal zijn, is nog niet bekend. De spits heeft bij Chelsea FC nog een contract tot medio 2026, maar mag die ploeg komende zomer voor een bedrag van rond de veertig miljoen euro verlaten.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.