Club Brugge ziet social media-fenomeen Ngando (9) naar RSC Anderlecht verhuizen

5 juni om 15:22
Laatste update: 5 juni om 15:23

Elk jaar is het een komen en gaan van jeugdspelers bij Belgische profclubs. Heel vaak shoppen ook de Belgische topclubs bij elkaar. Dat gebeurt nu ook bij Club Brugge, dat een social media-fenomeen richting RSC Anderlecht ziet verhuizen.

In het verleden had RSC Anderlecht met Rayane Bounida nog een heuse social media-hit in de eigen rangen rondlopen, maar de middenvelder speelt inmiddels voor Ajax. Club Brugge had dat de voorbije jaren ook met Aaron Ngando, die er nu voor heeft gekozen om naar RSC Anderlecht te verhuizen.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Aaron (@aaron.nga)

Ngando is amper negen jaar oud, maar mag inmiddels toch al als een bekende voetballer worden gezien. Het jonge ventje heeft namelijk maar liefst 750.000 volgers op Instagram. Dat zijn er bijna evenveel als RSC Anderlecht en Club Brugge gecombineerd op het platform.

De jonge voetballer heeft zijn vertrek bij Club Brugge inmiddels ook aangekondigd en zal voortaan te zien zijn in het paars-witte shirt. Daar zal hij verder werken aan zijn doorbraak, al moet hij uiteraard nog vele jaren wachten en groeien.