Vercauteren over geblesseerden voor EK 2024 Rode Duivels

Vercauteren voor EK 2024 Rode Duivels: “Jammer dat er geblesseerden zijn”

2 juni om 14:02

Frank Vercauteren, de technisch directeur bij De Rode Duivels, blikt vooruit op de oefenmatchen van De Rode Duivels voor het EK 2024 in Duitsland. De Rode Duivels nemen het op 5 juni op tegen Montenegro en gaan op zes juni de strijd aan met Luxemburg. Op 14 juni gaat het Europees kampioenschap van start.

Vercauteren vertelt over de aankomende oefenwedstrijden van De Rode Duivels. “We spelen in de oefenmatchen om te winnen, maar de voorbereiding op het EK is prioritair. We gaan een basis leggen en dingen uitproberen. Maar wel met de bedoeling om te winnen”, citeert De Gazet van Antwerpen Vercauteren.

“We zijn al lang bezig met de stage voor te bereiden. Alles verloopt goed, het is alleen jammer dat er geblesseerden zijn, maar dat verloopt goed. We gaan met ambitie naar het EK, het is op voorhand duidelijk waarvoor je deelneemt aan een toernooi. We hebben wel een doel in ons hoofd”, besluit Vercauteren.

Bij De Rode Duivels is niet iedereen even fit op het moment. Arthur TheateYouri Tielemans en Jan Vertonghen sukkelen met blessures bij De Rode Duivels.