Vader Courtois over Thibaut Courtois bij De Rode Duivels

Vader Courtois: “Hopelijk kunnen de plooien nog gladgestreken worden”

1 juni om 21:44
Laatste update: 1 juni om 22:53

Thierry Courtois, de vader van Thibaut Courtois, vertelde voor de finale van de Champions League over zijn zoon en de situatie rond De Rode Duivels. Thierry Courtois hoopt dat de plooien tussen zijn zoon en De Rode Duivels gladgestreken kunnen worden.

Thierry Courtois werd gevraagd over de huidige stand van zaken rondom Thibaut Courtois en De Rode Duivels. “De bondscoach, keeperstrainer en technisch directeur zijn naar Madrid gekomen om met Thibaut te spreken, en hij heeft uitgelegd hoe het in elkaar zit. Het is belangrijk dat Thibaut naar aanloop van volgend seizoen zijn rust neemt, en dan zullen we zien wat er in de toekomst kan gebeuren”, citeert Het Laatste Nieuws Thierry Courtois.

Vader Courtois sluit af door aan te geven dat hij hoopt dat Thibaut Courtois uiteindelijk toch weer terug kan keren als eerste doelman bij De Rode Duivels. “Hopelijk kunnen de plooien nog gladgestreken worden.” Eerder in het interview gaf vader Courtois nog aan dat we onze Belgische winnaars en kampioenen - “als Thibaut” - moeten koesteren. Het aankomende EK van 2024 in Duitsland gaat in ieder geval aan Courtois voorbij bij. De doelman gaf eerder wel aan fanatiek te gaan supporten voor De Rode Duivels.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.