OFFICIEEL: Na Mannaert kondigt ook ervaren pion vertrek bij Club Brugge aan

1 juni om 18:16

Club Brugge kon afgelopen zondag nog een titel vieren, maar lijkt ook begonnen aan een nieuw tijdperk. De succesvolle CEO Vincent Mannaert nam afscheid van Blauw-Zwart. Hij is echter niet de enige. Ook Kenneth Brylle heeft zijn afscheid aangekondigd.

Dat deed de 65-jarige Deen op zijn social media. Brylle was jarenlang scout voor Club Brugge, maar heeft nu besloten om te vertrekken. 'Vandaag eindigt mijn tijd bij Club Brugge. Wat een reis, wat een avontuur', gaf Brylle aan.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kenneth Brylle (@brylle.kenneth)

De ex-speler van Club Brugge was één van de eerste pionnen die door Mannaert en Bart Verhaeghe werd aangesteld en werd in 2011 aanvankelijk aangesteld als spitsentrainer. Hij werd daarna scout bij Club Brugge en was er onder meer verantwoordelijk voor de markt in Scandinavië.

Of de nu 65-jarige Brylle ook definitief stopt in de voetbalwereld of een nieuwe uitdaging aangaat, liet hij echter nog niet weten. Nieuwe Sportief Manager Dévy Rigaux verliest daarmee echter wel een ervaren pion als scout.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.