'Club Brugge grijpt naast de komst van jonge Benfica-Belg'

7 juni om 21:00

Club Brugge wist zich te verzekeren van de titel in de JPL, terwijl Club NXT ook zeker is van behoud in de Challenger Pro League. Bij Blauw-Zwart zit men echter niet stil en blijft men speuren naar versterking. Al greep men toch al naast één target.

Volgens fervent X'er Sacha Tavolieri dacht Club Brugge er namelijk aan om Jelani Trevisan Dumas in huis te halen. De negentienjarige Brusselaar, die in de jeugd uitkwam voor Standard en KAA Gent, trok in 2021 richting Benfica. Daar heeft hij een aflopend contract, waar Club Brugge van hoopte te kunnen profiteren.

Zover komt het echter niet. Dumas heeft naar verluidt namelijk besloten om zijn contract bij Benfica te verlengen tot medio 2027 te verlengen en zo dus nog enkele jaren in Portugal te blijven. Een terugkeer naar België zit er dus niet in voor Dumas, die het voorbije seizoen uitkwam voor de U19 van Benfica en de stap naar het B-elftal lijkt te gaan zetten.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.