'Belgische club kan komende zomer Tottenham-toptalent Vuskovic lenen'

5 juni om 14:37

Tottenham Hotspur staat op het punt om het Kroatische toptalent Luka Vuskovic in huis te halen, die wordt overgenomen van HNK Hajduk Split. Een lang verblijf bij de Engelse topclub zit er echter niet in.

Vusković is een centrale verdediger, die al tot elf wedstrijden in het eerste van Hajduk Split wist te komen en het voorbije seizoen werd uitgeleend aan de Poolse eersteklasser Radomiak, waar hij veertien partijen voor speelde. Komende zomer zet hij echter de stap naar Tottenham.

De Engelse club ziet een grote toekomst in Vuskovic, maar zal naar verluidt niet meteen een beroep gaan doen op de Kroaat. De amper zeventienjarige verdediger krijgt nog geen werkvergunning voor Engeland en zal meteen worden uitgeleend. In de Poolse media klinkt het dat een ploeg uit België of Nederland daar komende zomer kan van profiteren en mag hopen op een uitleenbeurt van de verdediger.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.