'Once Caldas-verdediger Palacios kan richting België verhuizen'

5 juni om 13:16

De voorbije jaren trokken heel wat spelers uit Ecuador al richting ons land. Dat kan ook komende zomer gaan gebeuren met Once Caldas-verdediger Sergio Palacios.

Dat valt te lezen in de lokale media uit Ecuador. Palacios is een negentienjarige centrale verdediger uit Ecuador die zich dit seizoen in de basis heeft gewerkt bij Once Caldas. Die club kan hij komende zomer gaan verlaten.

Zo valt er te lezen dat een Belgische club interesse toont in Palacios, die enkele maanden geleden nog werd gelinkt aan KRC Genk. Bij de Limburgers neemt men deze zomer namelijk mogelijk afscheid van onder meer Mujaid Sadick, Mark McKenzie en Carlos Cuesta. Palacios zou één van de vervangers kunnen worden.

Er is echter niet enkel interesse uit België, zo hopen naar verluidt ook ploegen uit Rusland op de komst van Palacios, die bij Once Caldas nog een contract tot medio 2026 heeft.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.