Edon Zhegrova (ex-KRC Genk) wil LOSC Lille verlaten voor grotere club

Zhegrova (ex-Genk) wil LOSC Lille verlaten: "Tijd om naar een grotere club te trekken"

30 mei om 19:38

Voormalig KRC Genk-talent Edon Zhegrova heeft aangekondigd dat hij wil vertrekken bij LOSC Lille. De 25-jarige Kosovaar vindt het stilaan tijd om de stap te zetten naar "een grotere club". 

Zhegrova was te gast bij Oxygen, een talkshow uit zijn thuisland Kosovo. Daar gaf de 25-jarige winger te kennen dat het tijd is voor een stap hogerop. "Ik denk dat ik het beste van mezelf getoond heb bij Lille", aldus Zhegrova. "Het is nu het moment om te vertrekken naar een grotere club."

Zhegrova kan terugblikken op een sterk seizoen. In 47 wedstrijden over alle competities heen, was de winger goed voor 12 doelpunten en 10 assists. Hij heeft momenteel een marktwaarde van 15 miljoen euro volgens Transfermarkt

De Kosovaar speelde in het verleden nog 27 duels voor KRC Genk, waarin hij 5 doelpunten en drie assists afleverde, alvorens naar het Zwitserse FC Basel te trekken. Sinds de wintermercato van 2022 is hij aan de slag bij LOSC Lille, maar de wegen tussen de speler en de Franse club lijken nu dus te gaan scheiden. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.