Entourage talent Mokio onderhandelt over eis bij A-ploeg Barça

‘Entourage talent Mokio (Gent) onderhandelt over eis bij A-ploeg Barcelona’

30 mei om 15:44

Jorthy Mokio, het talent van KAA Gent, is nog altijd aan het onderhandelen met FC Barcelona over een eventuele overgang, weet transferjournalist Sacha Tavolieri. Eerder kwam naar buiten dat Sam Baro, de eigenaar van De Buffalo’s er alles aan doet om het talent bij Gent te houden.

De entourage van Mokio is nog druk aan het onderhandelen met Barcelona over een eventuele transfer. De entourage van het 16-jarige talent had een belofte gekregen van hoofdtrainer Xavi, maar door de komst van Hansi Flick moet hierover opnieuw onderhandelt worden.

De entourage van Mokio wil er zeker van zijn dat Mokio in het aankomende La Liga-seizoen meetraint met de A-ploeg van Barcelona. Met Xavi was hierover een akkoord bereikt, dit akkoord moet opnieuw gevonden worden met Flick.

Het is nog onduidelijk waar Mokio zijn toekomst gaat voortzetten. Gent heeft zich tot nu toe flink ingezet om het talent te behouden. Naast de interesse van Barcelona is de entourage van Mokio eerder ook gespot bij Ajax. Mokio kwam dit seizoen vier matchen uit voor de A-ploeg van Gent.