Mechelen voor zesde jaar op rij over 10.000 abonnees

Mechelen voor zesde jaar op rij over 10.000 abonnees: “Veel clubs jaloers op”

30 mei om 15:10
Laatste update: 30 mei om 16:27

De Jupiler Pro League is pas net afgelopen, maar bij KV Mechelen staan de fans al in de rij voor volgend seizoen. Mainwa wist nu al meer dan 10.000 abonnementen te verkopen. Het is voor het zesde jaar op rij dat Mechelen meer dan 10.000 abonnementen slijt.

CEO Frank Lagast reageert op het grote aantal supporters van Mechelen. “Al zes jaar op een rij dubbele cijfers met de abonnementen. Dat zijn cijfers waar veel clubs jaloers op zijn, en de competitie start pas binnen een tweetal maanden. Zo zie je toch maar dat we echt unieke supporters hebben, Kakkers zijn en zullen altijd Kakkers blijven”, deelt Lagast via de website van Mechelen.

De Jupiler Pro League begint in het weekend van 26 juli aan het volgende seizoen. Lagast blikt vooruit op het aankomende Jupiler Pro League-seizoen van Mechelen. “Heel de campagne lang spreken we van dromen. Samen met meer dan 10.000 Kakkers blijven we ambitieus en doen we er alles aan om die dromen waar te maken”, besluit de CEO van Mechelen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.