Verhulst over afscheid bij Antwerp:

Verhulst over afscheid bij Antwerp: "Het heeft me een beetje geraakt"

30 mei om 13:00
Laatste update: 30 mei om 12:23

Davino Verhulst gaat niet meer op zoek naar een nieuwe club. De derde doelman van Antwerp zet daarmee een punt achter zijn carrière, bevestigt hij aan Het Belang Van Limburg.

Verhulst mocht afgelopen zondag nog opwarmen bij Antwerp, maar kwam niet in actie. "Mijn vrienden en familie waren aanwezig op de Bosuil, het was mooi en emotioneel", getuigt Verhulst. "Alleen jammer dat ik niet een paar minuten heb gekregen. Op het einde stond het 3-1, dus had ik nog kunnen invallen. Het heeft me wel een beetje geraakt dat dat niet is gelukt, maar oké, ik ga het niet aan mijn hart laten komen."

Vitesse had nog interesse, maar Verhulst heeft vriendelijk bedankt. "Ik was hier al een paar maanden over aan het nadenken. Kun je blijven doorduwen? Ja. Maar ga je nog genieten? Ik weet het niet. In november word ik 37 en ik heb al twee jaar geen wedstrijd meer gespeeld. Ik weet dat ik nog veel ploegen een dienst zou kunnen bewijzen, maar ik moet eerlijk zijn: mijn citroen is bijna volledig uitgeperst."

Verhulst lag twee seizoenen onder contract bij Antwerp, maar speelde uiteindelijk geen enkele wedstrijd voor de hoofdmacht.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.