‘Leegloop bij Standard, geen geld om zomerversterkingen binnen te halen’

‘Leegloop bij Standard, geen geld om zomerversterkingen binnen te halen’

30 mei om 07:20

Volgens Het Laatste Nieuws zal Standard Luik komende zomertransferperiode flink aan de bak moeten. Een leegloop dreigt, maar voorlopig zijn er geen middelen om nieuwe spelers te halen.

Standard hoopt nog steeds op een doorbraak in het overnamedossier en dat lijkt nu ook noodzakelijk. Arnaud Bodart kan nog een flinke som opleveren want de doelman mikt naar verluidt op een transfer naar het buitenland en heeft een marktwaarde van zes miljoen euro.

Hij is echter niet de enige die mogelijks vertrekt bij de Rouches. Laifis en Bokadi zijn einde contract terwijl Vanheusden weer naar Inter terugkeert. Ook huurling Panzo zijn huurcontract loopt af en voor Dewaele en Doumbia is er interesse. Op het middenveld gaan Alzate en Sowah respectievelijk terug naar Brighton en Club Brugge en wil Balikwisha vertrekken.

Aanvallend lopen de huurcontracten van Kanga, Fini en Yeboah af en lijken Canak, Ohio en Perica op weg naar de exit. Canak wil een transfer naar het Turkse Trabzonspor maken terwijl Ohio mogelijk een definitieve transfer naar Hull City kan maken. Perica mag vertrekken en ook Djenepo kon geen potten breken. Veel werk aan de winkel bij Standard.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.