De tv-gids van de Rode Duivels voor het EK

De tv-gids van de Rode Duivels voor het EK: volg de Belgen op de voet voor de buis

29 mei om 14:00
Laatste update: 30 mei om 09:53

Euro 2024 staat voor de deur! Over een drietal weken trappen Duitsland en Schotland het toernooi op gang. In ons land is het uiteraard vooral uitkijken naar de prestaties van de Rode Duivels. VoetbalPrimeur.be biedt nu al een handige tv-gids aan om alles op de voet te kunnen volgen.

Deze week staan er nog een finale in de Conference League, de Champions League én KRC Genk - KAA Gent (barrage voor het laatste Europese ticket) op het programma, maar de focus van veel Belgische voetbalfans verschuift toch stilaan richting de Rode Duivels. Op maandag 17 juni trappen zij hun Europese kampioenschap af met een wedstrijd tegen Slowakije.

In aanloop naar die openingspartij werken de troepen van Domenico Tedesco nog twee vriendschappelijke duels af op eigen bodem. Eerst is Montenegro de tegenstander, drie dagen later Luxemburg. Waar je al die wedstrijden kan bekijken, lees je hieronder:

Woensdag 5 juni: België - Montenegro (VTM, begin voorbeschouwing om 20u20)
Zaterdag 8 juni: België - Luxemburg (VTM, begin voorbeschouwing om 19u50)
Maandag 17 juni: België - Slowakije (VRT Canvas, aftrap om 18u)
Zaterdag 22 juni: België - Roemenië (VRT Canvas, aftrap om 21u)
Woensdag 26 juni: Oekraïne - België (VRT Canvas, aftrap om 18u)

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.