LIVE: Tedesco maakt EK-selectie van de Rode Duivels bekend

LIVE: Tedesco maakt EK-selectie van de Rode Duivels bekend

28 mei om 08:00
Laatste update: 28 mei om 09:49

Op dinsdagochtend maakt Domenico Tedesco zijn selectie van de Rode Duivels bekend. Vanaf 10.00 uur is die bekendmaking te volgen op VoetbalPrimeur.be. Zorg dat u klaar zit met koffie, thee of een andere favoriete ochtendversnapering.

Tedesco mag in totaal 26 Rode Duivels meenemen naar het EK in Duitsland. Met deze 26 namen gaan de Rode Duivels het vervolgens in Groep E opnemen tegen Slowakije, Oekraïne en Roemenië.

Het is dus nog even speculeren welke namen er op het lijstje komen van Tedesco. Natuurlijk zijn sommige namen geen verrassing. Denk hierbij aan Kevin De Bruyne en Amadou Onana. Wel is het bijvoorbeeld de vraag of Tedesco uiteindelijk een beroep doet op Axel Witsel. En gaat Tedesco bijvoorbeeld ook Hans Vanaken, Aster Vranckx of Leander Dendoncker meenemen?

In spanning wachten we tot Tedesco de namen onthult. Volg vanaf 10.00 uur de persconferentie op VoetbalPrimeur.be en krijg alle updates mee over de selectie van de Rode Duivels.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.