Club Brugge-spelers hopen vol op Hayen: "Je kan bijna niet anders"

27 mei om 22:41

Nicky Hayen is erin geslaagd de titel te pakken met Club Brugge en mocht de voorbije dagen al stevig vieren. Dat feestje kan mogelijk nog worden voortgezet met een contractverlenging. De speler van Blauw-Zwart zien het alvast zitten.

Een officieel akkoord is er nog niet, maar als het van de spelers van Club Brugge afhangt blijft Hayen toch nog wat langer bij Blauw-Zwart. "Als het aan mij ligt wel", sprak Mignolet duidelijke taal bij Het Laatste Nieuws.

Ook voor kapitein Hans Vanaken is het duidelijk dat Hayen aan boord moet blijven. "Twee maanden geleden nam hij over. Als je dan nog kampioen speelt, lijkt het me bijna alsof je niet anders kan. Hij heeft getoond dat ie capabel is om verder te gaan", aldus Vanaken.

De trainer kreeg na de titel ook complimenten van Bart Verhaeghe, die de komende dagen nog rond de tafel zal zitten met de Hayen. Naar alle verwachting gaat men bij Blauw-Zwart echter wel door met Hayen. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.