Fredberg spreekt duidelijke taal over toekomst van Riemer bij RSC Anderlecht

26 mei om 22:27

Van de eigen fans kreeg hij nog kritiek, maar Brian Riemer slaagde er dit seizoen wel in om de derde plek te pakken met RSC Anderlecht. Voor Jesper Fredberg goed genoeg om door te gaan met de coach.

Het duo kwam samen toe bij RSC Anderlecht en beide Denen blijken ook bijzonder goed en graag samen te werken. Anderlecht greep op de slotspeeldag naast de titel, maar voor Fredberg is dat niet het teken om afscheid te nemen van Riemer. Integendeel.

De Deense CEO of Sports geeft aan dat een vertrek van Riemer ook helemaal niet aan de orde is bij paars-wit, ondanks de kritiek van de eigen achterban. "In het voetbal heeft iederéén een mening. Maar wij zijn aan een project begonnen en daar is Brian Riemer een belangrijk onderdeel van", klinkt het bij Het Laatste Nieuws.

Voor Fredberg is het dan ook duidelijk: Riemer staat volgend seizoen weer langs de zijlijn bij Anderlecht. "Wij gaan door met Brian Riemer, tenzij iemand hem voor een hoop geld komt wegkomen", aldus de Deen nog.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.