Atalanta voorzitter Antonio Percassi over Rode Duivel Charles De Ketelaere

Voorzitter Atalanta: "We houden van De Ketelaere, we gaan met hem verder"

24 mei om 11:24
Laatste update: 24 mei om 11:22

Nu Atalanta Bergamo erin geslaagd is om de finale van de UEFA Europa League te winnen, zou de definitieve transfer van Rode Duivel Charles De Ketelaere in een stroomversnelling moeten raken. Voorzitter Antonio Percassi twijfelt alvast niet over zijn transfer. 

Afgelopen zomer sprak Atalanta met AC Milan (nog steeds de moederclub van De Ketelaere) al een aankoopoptie van 23 miljoen euro af. Daar komt nog een bonus van vier miljoen bovenop.

Percassi gaf in een interview met La Gazzetta dello Sport alvast te kennen dat ze De Ketelaere in Bergamo gaan houden. "We houden van De Ketelaere", klinkt het. "Het loopt erg goed met hem. We gaan samen met hem verder."

Atalanta ziet er geen graten in om de 27 miljoen op tafel te leggen voor de Rode Duivel, ook al krijgt AC Milan ook nog eens een doorverkooppercentage van tien procent. Al die kosten hoopt La Dea terug te verdienen op de langere termijn.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.