San Diego FC voert gesprek met kamp De Bruyne

'Gloednieuwe MLS-club voert gesprekken met De Bruyne, stad wekt interesse'

22 mei om 13:44

San Diego FC heeft gesproken met het kamp van Kevin de Bruyne over een eventuele transfer naar de Verenigde Staten. Dat meldt The Athletic dinsdagavond. De Bruyne is geïnteresseerd in de stad en in het project, maar er is nog lang geen sprake van een deal.

De stad in Zuid-Californië zou De Bruyne erg aanspreken, waardoor hij het overweegt om voor San Diego in de Major League Soccer te gaan voetballen. Tot nu toe is er echter niets concreet en lijkt het erop dat de ster van Manchester City ook volgend seizoen 'gewoon' in Engeland zal blijven spelen.

San Diego FC werd opgericht in mei 2023 en is toegelaten tot de MLS. Ook clubs uit Saudi-Arabië houden De Bruyne nadrukkelijk in de gaten. Afgelopen zomer probeerde Al Hilal de middenvelder te verleiden met het grote geld. Naar verluidt zal De Bruyne ook komende zomer een doelwit blijven voor de Saudische clubs.

Het contract van de 32-jarige De Bruyne loopt medio 2025 af. Dit seizoen werd hij geteisterd door blessureleed waardoor hij slechts achttien Premier League-duels speelde.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.