Muslic wil Europees ticket pakken met Cercle: Onze honger is nog niet gestild

Muslic wil Europees ticket pakken met Cercle: "Onze honger is nog niet gestild"

10 mei - 18:13
3

Cercle Brugge heeft er al een fantastisch seizoen opzitten, maar wil dit koste wat kost bekronen met een Europees ticket. Miron Muslic blikt vooruit op het duel tegen Royal Antwerp FC op zondag. 

Cercle Brugge pakte dit seizoen nog geen enkel punt tegen Royal Antwerp FC. Daar wil Muslic zondag verandering in brengen. "Ik ken de geschiedenis en weet dat we het vooral op verplaatsing altijd heel moeilijk hebben tegen Antwerp", citeert Het Nieuwsblad Muslic. "Maar tradities zijn er om gebroken te worden en we hebben alvast een goed wedstrijdplan klaar om daar nu verandering in te brengen. Ik voel dat de honger in de ploeg groot is."

Muslic geniet van de prestaties van zijn team. "Niemand durfde een euro inzetten op ons toen we knokten voor dat ticket voor de Champions’ play-offs en specialisten zagen ons vervolgens geen drie punten pakken", zegt hij. "Wel, we doen wel degelijk mee en hebben nu al negen punten. Laat ze maar denken, wij doen het op onze manier en onze honger is nog niet gestild. En dat is juist de grote sterkte van dit Cercle."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.