Hayen na penalty tegen Club Brugge: “Ontgoocheling zal plaats maken voor trots”

Hayen na penalty tegen Club Brugge: “Ontgoocheling zal plaats maken voor trots”

9 mei - 10:02
12

Nicky Hayen, de interim-trainer van Club Brugge, zag de returnmatch van de halve finale van de Conference League tegen Fiorentina beslist worden door een discutabele penaltyfase. Hayen geeft aan dat niemand iets te verwijten valt en dat Brandom Mechele erg ontgoocheld was.

Hayen blikt terug op de penaltyfase in het slot tussen Club Brugge en Fiorentina. “Het is inderdaad een detail dat deze wedstrijd beslist. Ik moet de beelden herbekijken. Zijn hoofd was vrij laag, maar ik weet niet of het een clear error was. Brandon was erg ontgoocheld, maar ik zal morgen wel op hem inpraten. Je kan niemand vandaag iets verwijten”, deelt Hayen via de officiële kanalen van Club Brugge.

Hayen geeft aan dat de Club Brugge niet teleurgesteld blijft. “Nu overheerst de ontgoocheling, maar dat zal morgen plaats maken voor trots over wat we getoond hebben in Europa. Als je de reactie van het publiek ziet na de wedstrijd, dan is dat ook wat we willen meenemen als groep. We moeten met opgeheven hoofd het terrein verlaten. Dat moet ons motiveren om die laatste drie wedstrijden tot een goed einde te brengen”, besluit Hayen.