Goed nieuws omtrent Tolu: 'Die die het voorlopig bij loopoefeningen houdt'

Goed nieuws omtrent Tolu: 'Die die het voorlopig bij loopoefeningen houdt'

1 mei - 15:50
1

Donderdag hield KRC Genk een open training. Het Belang van Limburg weet dat Tolu Arokodare het bij loopoefeningen hield, maar de kans is reëel dat de aanvaller aankomend weekend gewoon kan spelen.

Afgelopen weekend nam KRC Genk het op tegen Club Brugge. Toen botste Tolu met doelman Nordin Jackers. Even later werd de aanvaller onwel. Brandon Mechele stond de aanvaller toen bij. Tolu kon evenwel niet door en werd vervangen.

Ondertussen onderging Tolu de nodige onderzoeken. Daaruit bleek dat er niets ernstigs aan de hand is. Bij Genk nemen ze geen risico met hun aanvaller. Daarom hield hij het voorlopig bij loopoefeningen. Het is de bedoeling dat de aanvaller donderdag weer aansluit bij de groep.

KRC Genk neemt het zaterdag in de Champions' Play-Offs op tegen Cercle Brugge. Beide ploegen lijken onderling te gaan beslissen wie op de vierde plaats gaat eindigen dit seizoen. Genk telt momenteel vier punten meer dan Cercle Brugge.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.