Tedesco over geruchten van AC Milan: “Ik heb een duidelijk signaal gegeven”

Tedesco over geruchten van AC Milan: “Ik heb een duidelijk signaal gegeven”

30 april - 19:16
1

Domenico Tedesco, bondscoach van de Rode Duivels, heeft gereageerd op de geruchten die de ronde deden over zijn mogelijke overstap naar AC Milan. De Italiaanse pers suggereerde dat Tedesco op het lijstje stond van potentiële opvolgers voor Stefano Pioli bij de Serie A-runner-up. 

Echter, Tedesco heeft recentelijk zijn contract verlengd bij de Belgische bond tot 2026, wat volgens hemzelf een duidelijk signaal is. In een verklaring aan het Duitse persbureau DPA zei Tedesco: "Ik heb mijn contract verlengd en een duidelijk signaal afgegeven aan iedereen: de clubs, de spelers en de federatie."

Tedesco, die in 2023 werd aangesteld als bondscoach, voelt zich thuis bij de Rode Duivels en laat zich niet afleiden door externe speculaties. "Ik voel me hier thuis, dus dingen van buitenaf raken me niet zo”, citeert RTBF.

De bondscoach kijkt nu vooral uit naar het Europees Kampioenschap in Duitsland. Een land dat hem toch ook nauw aan het hart ligt. "Ik zou liegen als ik zei dat het niet speciaal was”, klinkt het bij Tedesco. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.