Nardi sneller terug bij Gent dan verwacht: “Iedereen zou me gek hebben verklaard”

Nardi sneller terug bij Gent dan verwacht: “Iedereen zou me gek hebben verklaard”

27 april - 10:10

Paul Nardi is terug bij KAA Gent. Na minder dan vijf maanden nadat de doelman een horrorblessure opliep in het Europese duel tegen Zorya Luhansk, stond Nardi opnieuw in doel bij Jong KAA Gent. Nardi uitte zich zeer tevreden na de 3-0 zege van Jong Gent tegen OH Leuven B.

Nardi gaf aan dat hij zich nu weer snel in het doel bij de A-ploeg van Gent wil staan. “Nu hoop ik ook gauw weer een plekje in de wedstrijdselectie van het eerste elftal te kunnen veroveren maar die beslissing ligt niet bij mij”, citeert Het Nieuwsblad Nardi.

Nardi raakte op 30 november 2023 zwaar geblesseerd bij Gent. De doelman liep een beenbreuk op, de blessure kostte hem uiteindelijk minder dan vijf maanden herstel. “148 dagen om precies te zijn. Dat is veel sneller dan verwacht. Veel mensen verwittigden me dat ik misschien wel acht of twaalf maanden out kon zijn”, geeft Nardi aan.

Nardi geeft aan dat het niet altijd even makkelijk was, maar dat hij direct de knop had omgedraaid voor zijn herstel bij Gent. “Ik heb vanaf de eerste dag – hoe moeilijk het ook was – de knop omgedraaid. De eerste twee weken had ik ontzettend veel pijn en ook psychologisch was het best zwaar maar ik stond er nooit alleen voor”, aldus Nardi.

Nardi sluit af door zijn eerdere persoonlijke doel voor herstel te delen bij Gent. “Ik stelde me stiekem als doel om nog dit seizoen opnieuw wedstrijdfit te raken maar dat heb ik natuurlijk nooit van de daken geschreeuwd. Iedereen zou me gek hebben verklaard, als ik had gezegd dat ik nog voor de zomer wilde terugkeren”, besluit Nardi.