VP 11: Ejuke klaart de klus voor Antwerp, revelatie van Club Brugge

VP 11: Ejuke klaart de klus voor Antwerp, revelatie van Club Brugge

23 april - 13:00 Laatste update: 24 april - 10:30
4

Met nog zes speeldagen te gaan is het ongemeen spannend in de Champions' Play-Offs, maar ook daaronder wordt nog goed gevoetbald. Dit zijn onze elf van deze week.

Jackers is dé revelatie
Sommige fans van Club Brugge hielden hun hart vast, maar Nordin Jackers is een waardige vervanger voor Simon Mignolet. Ook tegen Union was de doelman weer foutloos.

El Ouahdi leeft zich uit
Antwerp hield de clean sheet en had dat ook te danken aan Zeno Van Den Bosch. De jonge verdediger heeft dit seizoen een stap vooruit gezet. Bij OHL zagen we dan weer een sterke prestatie van de ervaren Federico Ricca.

Bij KRC Genk ontdekken we Zakaria Ouahdi, die zich elke week meer uit de schaduw van Daniel Munoz speelt. Op de linkerkant vindt Bjorn Meijer eindelijk zijn beste niveau terug voor Club.

Heymans mag toch eens vieren
KRC Genk speelde tegen Anderlecht vooral een voortreffelijke eerste helft met veel druk. Patrik Hrosovsky heerste als stofzuiger op het middenveld.

Bij OHL zijn we altijd al fan geweest van Youssef Maziz, ook al speelt zijn wisselvalligheid vaak parten. Daan Heymans scoort dit seizoen veel minder dan hem lief is, maar mocht tegen Eupen de winnende treffer binnenwerken.

Ejuke klaart de klus
Voor Antwerp was Chidera Ejuke deze keer de sleutelspeler én auteur van het winnende doelpunt. Tarik Tissoudali maakte het verschil bij KAA Gent met een goal en een assist.

Bij Westerlo liet Griffin Yow weer zien wat een talent hij is, ook al met een goal en een assist.