Twee Union-smaakmakers verlaten de club: Ze hebben hun transfer al beet

Twee Union-smaakmakers verlaten de club: "Ze hebben hun transfer al beet"

23 april - 14:41
9

Union SG ging afgelopen weekend onderuit tegen Club Brugge en moet zo stilaan beginnen vrezen voor de titel. Komend seizoen moet het ook weer de ploeg herbouwen en zal het enkele pionnen zien vertrekken. Cameron Puertas en Mohamed Amoura zijn er daar twee van.

De twee pionnen werden al meermaals gelinkt aan buitenlandse clubs en kunnen de stap naar een nieuwe ploeg zetten. Sterker nog, volgens Sam Kerkhofs van 90 Minutes hebben zij zelfs al een nieuwe club beet.

"Puertas en Amoura hebben al hun transfer beet", geeft hij aan in de podcast. "Dat werd hier toch beneden op de sportredactie verteld. Of dat dan waar is... Maar het gaat wel rond dat die nu al verkocht zijn", klinkt het.

Beide pionnen zijn alvast de twee grote smaakmakers bij Union dit seizoen. Zo was Puertas al goed voor twintig assists dit seizoen en kon Amoura maar liefst 22 keer scoren.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.