'RSC Anderlecht kan Delaney pak goedkoper weghalen bij Sevilla'

'RSC Anderlecht kan Delaney pak goedkoper weghalen bij Sevilla'

23 april - 11:31
15

RSC Anderlecht strijdt momenteel voor de landstitel, maar achter de schermen wordt ook gewerkt aan de kern voor het volgende seizoen. Zo zal de club onder meer een beslissing gaan moeten nemen over Thomas Delaney.

Delaney wordt momenteel gehuurd van Sevilla, dat ook een aankoopoptie in het huurcontract liet zetten. Die optie zou zo'n drie miljoen euro bedragen, maar volgens Le Soir kan Anderlecht Delaney nog goedkoper in huis gaan halen.

Bij de Waalse bron klinkt het dat er ruimte is voor onderhandelingen en dat Sevilla akkoord zou gaan met een bedrag van rond het anderhalf miljoen euro. Het is echter nog maar de vraag of Anderlecht ook langer zal doorgaan met de Deen.

Delaney kent namelijk een middelmatig seizoen bij Anderlecht en kampte ook al met flink wat blessures. De 32-jarige Delaney zit voorlopig aan twintig partijen voor Anderlecht, waarin hij goed was voor één doelpunt en twee assists.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.