Kapitein Vanaken na Union – Club Brugge: “Manier waarop, flow waar we in zitten”

Kapitein Vanaken na Union – Club Brugge: “Manier waarop, flow waar we in zitten”

22 april - 17:01
41

Hans Vanaken, de kapitein van Club Brugge, wist met 2-1 te winnen op bezoek bij Union SG. De aanvoerder was zeer te spreken over de belangrijke zege van Club Brugge op Union in de Champions’ Play-Offs van de Jupiler Pro League.

Vanaken vertelt over het feest van Club Brugge na de zege op Union. “Het is logisch dat er zo gevierd wordt. De manier waarop we bezig zijn, de flow waar we in zitten...”, citeert Het Laatste Nieuws Vanaken.

Vanaken kijkt terug op de match tussen Club Brugge en Union. “Het was een moeilijke match, waarin we na een uur met tien vielen. Onze tweede goal er net na was heel belangrijk. Daarna was het overleven”, aldus Vanaken.

Vanaken uit zich ook lovend richting de verdediging van Club Brugge. “We hebben heel goed verdedigd en hebben geen al te grote kansen weggegeven. Een geweldige overwinning met oog op het verdere verloop van de play-offs”, geeft Vanaken aan.

Vanaken vertelt over de metamorfose van Club Brugge. “Het loopt goed, we spelen met veel vertrouwen en het zit mee. Al dwing je dat geluk misschien ook zelf af. Maar volgende week kan het er al heel anders uitzien”, deelt Vanaken.

Vanaken sluit af door aan te geven dat niemand de positieve verandering van Club Brugge had verwacht. “We moeten gewoon verder doen zoals we bezig zijn. Als je dit vier weken geleden gezegd had, zou niemand het geloofd hebben”, besluit Vanaken.