Vetlesen na zijn vreemde doelpunt voor Club Brugge: “Zag Machida plotseling stoppen”

Vetlesen na zijn vreemde doelpunt voor Club Brugge: “Zag Machida plotseling stoppen”

22 april - 12:20
39

Hugo Vetlesen werd de hoofdrolspeler tijdens de match tussen Union SG en Club Brugge. Blauw-Zwart wist met 1-2 te winnen mede door een bijzonder doelpunt van Vetlesen. De middenvelder kreeg vervolgens zijn tweede gele kaart. Vetlesen blikt terug op zijn doelpunt en de rode kaart.

Vetlesen blokkeerde de uittrap van doelman Anthony Moris en vervolgens stuiterde de bal in het doel van Union. Hierdoor kwam Club Brugge op voorsprong. Vetlesen vertelt wat er volgens hem precies gebeurde.

“Toen mijn voet de bal raakte had ik gelijk door dat de bal op doel ging. Toen zag ik Koki Machida plotseling stoppen, ik weet niet waarom. Toen ging de bal erin en dat was een fantastisch gevoel in zo’n belangrijke match”, vertelt Vetlesen aan Sporza.

Vervolgens geeft Vetlesen zijn mening over zijn rode kaart tijdens Union – Club Brugge. “Dat is duidelijk, iedereen ziet het. Dat is simpelweg dom van mij. We hebben de drie punten behaald, dat is het belangrijkste. Ik ben in goede vorm, dat ik de volgende match niet kan spelen is teleurstellend”, aldus Vetlesen.

Vetlesen sluit af door aan te geven dat hij moet leren uit zijn rode kaart tijdens de cruciale match tussen Union en Club Brugge. “Ik moet slim genoeg zijn om niet in dit soort situaties te komen. Toch gebeurt dit in het voetbal, ik ben trots dat de jongens de zege over de streep hebben getrokken. Ik heb de jongens ook bedankt in de kleedkamer”, besluit Vetlesen.