‘Club uit Premier League en Serie A maken ‘move’ voor Onyedika (Club Brugge)’

‘Club uit Premier League en Serie A maken ‘move’ voor Onyedika (Club Brugge)’

22 april - 10:14
16

De ommekeer bij Club Brugge is indrukwekkend. Nicky Hayen nam het roer over van Ronny Deila en plots begon de motor, die voordien sputterde, opnieuw te draaien. Een van dé absolute sterkhouders bij club Brugge in deze ommekeer is Raphael Onyedika.

De middenvelder van Club Brugge heeft indruk gemaakt. Niet enkel in de play-offs, maar ook op het Europese toneel heeft Onyedika knappe dingen laten zien. Een stofzuiger voor de verdediging, een ook aanvallende draagt de Nigeriaan zijn steentje bij. Denk maar aan zijn doelpunten tijdens Club Brugge-Anderlecht. 

Deze vorm zorgt voor interesse vanuit Europa. Dat schrijft Ekrem Konur in een tweet op maandag. De transferjournalist schrijft dat Onyedika op interesse vanuit de Premier League en de Serie A kan rekenen. Meer zelfs: 'Clubs uit Engeland en Italië zullen een ‘move’ maken voor de middenvelder van Club Brugge.’

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.