Odoi na succesweek van Club Brugge: “Ik heb liever een geweldig seizoen”

Odoi na succesweek van Club Brugge: “Ik heb liever een geweldig seizoen”

22 april - 10:59
8

Denis Odoi van Club Brugge tempert de opwinding rond het recente succes van zijn team en benadrukt het belang van een consistente prestatie over het hele seizoen. Na de 1-2 overwinning van Club Brugge op Union Saint-Gilloise op zondag sprak Odoi met Eleven DAZN.

"We zijn op de goede weg, maar we moeten Union respecteren”, wordt er geciteerd door RTBF. “We mogen niet vergeten wat ze het hele seizoen hebben gedaan. We wisten dat we 100% moesten geven."

Ondanks de overwinning en het bereiken van de tweede plaats, relativeert Odoi het huidige succes van Brugge. Hij erkent de uitdagingen die nog voor hen liggen en benadrukt het belang van consistentie. "Kijk waar Union een paar weken geleden stond... We spelen wedstrijd voor wedstrijd. We zijn van ver gekomen en we zullen zien. Het is nog niet voorbij."

Terwijl Brugge een ideale week afsluit met kwalificatie voor de Conference League halve finale en een stijging in het klassement ten opzichte van Union, houdt Odoi de focus op de langere termijn. "Het was een geweldige week, maar ik heb liever een geweldig seizoen." 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)