Degryse na winst Club Brugge op Union: “Dat is te gek voor woorden”

Degryse na winst Club Brugge op Union: “Dat is te gek voor woorden”

22 april - 10:44
23

Marc Degryse werpt een blik op de afgelopen speeldag in de Champions’ Play-offs. Het is volgens Degryse een onwaarschijnlijk spannende strijd aan het worden. Overwiningen van KRC Genk en Club Brugge schudden de tabel nog maar eens door elkaar. 

"Dit worden de strafste play-offs uit de geschiedenis. Ongezien”, klinkt het bij Degryse in HLN. Na vijftien jaar play-offs is de huidige dynamiek ongekend, met opvallende verschuivingen in de ranglijst. Club Brugge en Genk, die aanvankelijk aanzienlijk achterlagen op Union Saint-Gilloise, hebben in slechts vier wedstrijden een opmerkelijke comeback gemaakt, waardoor ze aanzienlijk dichterbij zijn gekomen. 

Degryse vraagt zich af wat de toekomst nog zal brengen: "Wat gaan we nog allemaal te zien krijgen?" Terwijl Union Saint-Gilloise worstelt met een gebrek aan resultaten en vertrouwen, ziet Degryse hun kansen op omkering somber in. "Kunnen zij dat nog omkeren? Iedereen denkt nu van niet”, gelooft de analist. 

"Bij Club Brugge maken ze net het tegendeel mee, die zitten wel in een flow. Ze bereikten de halve finales van de Conference League. Dan lukt alles gewoon. Die goal van Vetlesen valt werkelijk uit het niets”, gelooft Degryse. “Zo beland je in een situatie waarbij Club een punt voor staat op Union, wat te gek is voor woorden."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)