Blessin blijft in titel Union geloven na 1-2 tegen Club Brugge: “In onze handen”

Blessin blijft in titel Union geloven na 1-2 tegen Club Brugge: “In onze handen”

22 april - 11:13 Laatste update: 10:17
11

Ondanks een reeks nederlagen in de play-offs blijft coach Alexander Blessin van Union Saint-Gilloise vastberaden en gelooft hij nog steeds in de titelkansen van zijn team. Na de nederlaag tegen Club Brugge sprak Blessin over de prestatie van zijn ploeg.

"Om eerlijk te zijn was het een goede wedstrijd van ons”, gelooft Blessin, geciteerd door RTBF. “We begonnen goed aan de wedstrijd, ook al had Club Brugge balbezit. We waren de betere ploeg en kregen meer kansen," benadrukte hij.

Union domineerde inderdaad het spel in de eerste helft, maar na de pauze slaagde Club Brugge erin de leiding te nemen met een doelpunt dat Union volgens Blessin had kunnen voorkomen. "In de laatste vijf wedstrijden hebben we te gemakkelijk doelpunten tegen gekregen. Dat is iets waar we aan moeten werken," gaf Blessin toe.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Blessin gelooft nog steeds in de kansen van Union. Ondanks de recente tegenslagen benadrukte hij: "We moeten erin blijven geloven. Gelukkig is de volgende wedstrijd niet over een week, maar over drie dagen. Ik geloof in het team... Ons lot ligt nog steeds in onze eigen handen." 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.