Riemer over nederlaag Anderlecht: “Probleem als dit opnieuw gebeurt in Brugge”

Riemer over nederlaag Anderlecht: “Probleem als dit opnieuw gebeurt in Brugge”

21 april - 19:27
20

Brian Riemer, de hoofdtrainer van RSC Anderlecht, uitte zich hard over de arbitrage na de 2-1 nederlaag tegen KRC Genk. Naast zijn kritiek op de arbitrage blikte Riemer ook terug op de match tussen Genk en paars-wit.

Riemer zag de late strafschop van Genk niet als het grootste probleem van Anderlecht. “De strafschopfase was vandaag niet ons grootste probleem. Neen, dat was onze ondermaatse prestatie in de eerste helft”, citeert Sporza Riemer.

Anderlecht had het zwaar tegen Genk in de eerste helft. “Het gebrek aan intensiteit van mijn jongens was niet uit te leggen", krabde ook Riemer zich over zijn kruin. "We kwamen steeds een metertje te kort als we druk wilden zetten. We moesten er veel korter op zitten”, gaf Riemer aan.

Aankomende woensdag neemt Anderlecht het op tegen Cercle Brugge. Anderlecht heeft werk aan de winkel voor de match tegen groen-zwart. “Inderdaad, we moeten dit analyseren. Als dit opnieuw zou gebeuren in Brugge hebben we een probleem”, besloot de hoofdtrainer van Anderlecht.