'Club Brugge richt het vizier op Supersport United-aanvaller Ighodaro'

'Club Brugge richt het vizier op Supersport United-aanvaller Ighodaro'

21 april - 15:44

Bij Club Brugge neemt men komende zomer afscheid van Igor Thiago, die een toptransfer naar Brentford wist te versieren. Blauw-Zwart moet dus op zoek naar een vervanger en denkt daarvoor onder meer aan Etiosa Ighodaro.

Althans, dat valt te lezen in Nigeriaanse media. De 22-jarige Nigeriaanse spits komt momenteel in Zuid-Afrika uit voor Supersport United, dat hem huurt van topclub Mamelodi Sundowns. Daar wist hij naar verluidt indruk te maken op Blauw-Zwart.

Dit seizoen was hij voorlopig goed voor acht doelpunten en twee assist in 31 partijen, wat hem nu een nieuwe transfer kan opleveren. Het is echter niet bekend of Club Brugge al een concreet bod deed op de spits.

Bij Club Brugge is de kans alvast groot dat er komende zomer één of meerdere nieuwe spitsen worden gehaald. Niet alleen zal Thiago vertrekken, ook Ferran Jutgla werd al meermaals gelinkt aan een transfer.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.