Mitrovic dankbaar na belangrijke zege KAA Gent: “Geweldig, een grote dankuwel”

Mitrovic dankbaar na belangrijke zege KAA Gent: “Geweldig, een grote dankuwel”

21 april - 12:53

Stefan Mitrovic, de verdediger van KAA Gent, was zeer te spreken over de 3-1 zege van De Buffalo’s tegen KV Mechelen in de Europe Play-Offs. Mitrovic uitte zich ook zeer lovend in de richting van de fans van Gent.

Mitrovic was erg content dat hij speelminuten kreeg bij Gent tegen Mechelen. “I’m happy. Eindelijk was het weer mijn beurt op te spelen. Always nice. Een voetbalcarrière kent altijd ups en downs en nu was er weer een lichtpuntje. Zeker na die moeilijke laatste weken met weinig speeltijd”, citeert KAA Gent Mitrovic via de officiële kanalen.

Mitrovic is van mening dat Gent het verdient om uiteindelijk bovenaan te eindigen in de Europe Play-Offs. “Deze club en deze ploeg verdienen zonder meer dat Europees ticketje. Daar gaan we alleszins álles voor doen. De ingesteldheid van en de sfeer in het team is echt goed. Dankzij deze overwinning – tegen onze grootste concurrent – zetten we al een grote stap in de juiste richting”, aldus Mitrovic.

Mitrovic sluit uiteindelijk zeer complimenteus af in de richting van de fans van Gent. “Wat waren ze geweldig. We weten dat ze teleurgesteld waren door het missen van Play-off 1. Om ons dan toch – ondanks het slechtte weer – zo trouw te komen steunen: een grote dankuwel”, besluit de verdediger van De Buffalo’s.