Groot geloof in comeback van Hazard: Hij zal er alles voor doen

Groot geloof in comeback van Hazard: "Hij zal er alles voor doen"

20 april - 20:43

RSC Anderlecht moet het voor de rest van het seizoen zonder Thorgan Hazard doen. De middenvelder liep een zware blessure op en is maanden buiten strijd. Er wordt zelfs al gevreesd voo de toekomst van de 31-jarige Hazard, maar broer Kylian gelooft dat hij sterk kan terugkeren.

Tijdens zijn revalidatie zal Thorgan Hazard alvast kunnen rekenen op steun en raad van broer Kylian. De Beveren-middenvelder viel zelf al enkele keren uit met een zware blessure. "Ik heb het al twee keer meegemaakt. Ik weet dus min of meer wat hij mag verwachten", klinkt het bij Sudpresse. "Ik zal hem de nodige raad geven."

En Kylian gelooft er ook rotsvast in dat Thorgan Hazard even sterk zal zijn bij zijn comeback. "Hij zal alles stap voor stap aanpakken en zijn terugkeer goed voorbereiden", gaat Hazard verder. "Hij wil zo snel mogelijk weer fit zijn, want hij wil snel weer op het veld staan. En daar zal hij ook alles voor doen."

Wanneer Hazard zijn comeback zal vieren, is nog niet bekend. Het seizoen is sowieso afgelopen voor hem en ook begin volgend seizoen zal hij hoogstwaarschijnlijk nog even buiten strijd zijn.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.