Promotion Play-Offs schema: Zulte Waregem, Patro Eisden, Deinze en Lommel

Promotion Play-Offs schema: Zulte Waregem, Patro Eisden, Deinze en Lommel

20 april - 15:02

SV Zulte Waregem, Patro Eisden, KMSK Deinze en Lommel SK hebben zich verzekerd van de Promotion Play-Offs van de Challenger Pro League. De nummers 3 tot en met 6 gaan de strijd aan voor de derde promotiekans.

Patro Eisden en Deinze nemen het op 27 april om 16:00 tegen elkaar op voor de eerste match van de halve finale van de Promotion Play-Offs. Op diezelfde dag komen ook Zulte Waregem en Lommel in actie, om 20:00.

De returnmatch van de halve finale van de Promotion Play-Offs tussen Deinze en Patro Eisden staat gepland op woensdag 1 mei om 16:00. Op diezelfde datum nemen Lommel en Zulte Waregem het ook weer tegen elkaar op om 20:00.

De winnaars van de halve finale nemen het op 5 en 12 mei tegen elkaar op. Deze twee finale matchen vinden plaats om 16:00. De winnaar van de Promotion Play-Offs gaat de strijd aan met het team dat tweede is geworden in de Relegation Play-Offs van de Jupiler Pro League. De winnaar van dit laatste tweeluik is de ploeg die als laatste aansluit in de Jupiler Pro League.