Vermoedelijke opstellingen in de topper tussen RSC Anderlecht en KRC Genk

Vermoedelijke opstellingen in de topper tussen RSC Anderlecht en KRC Genk

20 april - 11:48
14

Zaterdagavond spelen KRC Genk en RSC Anderlecht in de Cegeka Arena. Paars-wit hoopt haar leiderspositie in de Champions’ Play-offs te versterken, Genk hoopt dan weer druk te leggen op de leiders. VoetbalPrimeur.be gaat op zoek naar de vermoedelijke opstellingen van beide ploegen.

Aan de kant van KRC Genk zijn er twee wissels in de selectie ten opzichte van die voor het duel met Cercle Brugge. Wouter Vrancken neemt ex-Anderlecht Van Crombrugge mee en rekent verder ook op verdediger Kongolo. Genk-linksachter Joris Kayembe wordt net als Nicolas Madsen, middenvelder bij de thuisploeg, voor 2 duels geschorst na de actie in de salonremise.

Vermoedelijke opstelling Genk: Vandevoordt, Sadick, Cuesta, Mckenzie, El Ouahdi, Hrosovsky, Galarza, Sobol, El Hadj, El Khannouss, Tolu

RSC Anderlecht kon op de afgelopen speeldag de nederlaag tegen Club Brugge recht trekken door een overtuigende driepunter in eigen huis tegen Union Saint-Gilloise. Het werd 2-1, maar niet onbelangrijk … Anderlecht eindigde de partij met tien man. Zeno Debast kreeg een tweede geel en moest dus naar de kant. Naast Debast zal Anderlecht ook Thorgan Hazard en Yari Verschaeren moeten missen. 

Vermoedelijke opstelling Anderlecht: Schmeichel, Sardella, Gattoni, Vertonghen, Augustinsson, Rits, Leoni, Stroeykens, Amuzu, Dolberg, Dreyer.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.