UPDATE: Niet enkel Mannaert opvallende passagier, ook tien vrouwen mee naar PAOK

UPDATE: Niet enkel Mannaert opvallende passagier, ook tien vrouwen mee naar PAOK

17 april - 11:10 Laatste update: 16:40
11

Club Brugge is momenteel onderweg naar Thessaloniki voor het terugduel tegen PAOK Saloniki. Ook CEO Vincent Mannaert vloog met de selectie mee naar Griekenland. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Het is opmerkelijk dat de afscheidnemende CEO op de tribune aanwezig zal zijn. Sinds de aankondiging van zijn vertrek is Mannaert namelijk nauwelijks bij wedstrijden van Club Brugge te zien geweest.

Eerder werd al bekend dat het duel tegen PAOK bijgewoond zal worden door de geschorsten Maxim De Cuyper, Brandon Mechele en Igor Thiago. Ook de geblesseerden Simon Mignolet, Casper Nielsen en Andreas Skov Olsen zullen als toeschouwers aanwezig zijn.

Mannaert trad in 2011 in dienst als algemeen directeur van Club Brugge en neemt aan het einde van het seizoen, op 49-jarige leeftijd, afscheid.

Update: Mannaert was niet de enige opmerkelijke passagier op het vliegtuig dat de Brugse selectie naar Thessaloniki vervoerde. Bij aankomst stapten ook ... tien spelersvrouwen uit, zag Het Laatste Nieuws. Onder meer de wederhelften van Ferran Jutglà, Simon Mignolet en Hans Vanaken zijn van de partij. Dat gebeurt zelden tot nooit bij Europese verplaatsingen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.