Joos voor Club Brugge tegen PAOK, over Mechele en Union SG

Joos voor Club Brugge tegen PAOK en Union: “Geloof nooit dat die slecht uitdraaien”

17 april om 08:10

Filip Joos blikt vooruit op de matchen van Club Brugge tegen PAOK Thessaloniki in de Conference League en tegen Union SG in de Jupiler Pro League. Joos denkt dat Club Brugge het moeilijk gaat krijgen en is zeer lovend over Brandon Mechele bij Blauw-Zwart.

Club Brugge neemt het aankomende donderdagavond in Griekenland op tegen PAOK in de returnmatch van de kwartfinale van de Conference League. “PAOK. Ik heb het gevoel dat dat super moeilijk wordt door die gele kaarten ook”, deelt Joos via de voetbalpodcast 90 minutes.

Maxim De Cuyper, Igor Thiago en Brandon Mechele zijn alle drie geschorst voor de returnmatch van Club Brugge tegen PAOK. Joos benadrukt het gemis van Mechele bij Club Brugge. “Mechele is top bezig, echt geweldig goed bezig. Die gast, dat is een slimme gast. Er zijn weinig spelers die zo hun eigen kwaliteiten kennen”, geeft Joos aan.

Joos blijft lovend over Mechele bij Club Brugge. “Je moet er eens op letten op voorzetten, hoe goed hij altijd staat, fenomenaal goed”, geeft Joos aan. Tot slot wordt Joos ook gevraagd hoe het zal zijn als Club Brugge zowel tegen PAOK als tegen Union onderuitgaat. “Ik geloof nooit dat die twee matchen allebei slecht gaan uitdraaien”, besluit Joos.