Tielemans groeit naar beste vorm toe: “Altijd zijn plaats in de basis op het EK”

Tielemans groeit naar beste vorm toe: “Altijd zijn plaats in de basis op het EK”

16 april - 20:46
7

Youri Tielemans schittert weer als vanouds in de Premier League. Op het middenveld van Aston Villa blonk de Rode Duivel afgelopen speeldag tegen Arsenal uit. Dat is ook het panel van Extra Time niet ontgaan.

Tielemans speelde een rijtje lager, maar speelde een sterke match. "En dat deed hij perfect. Tijdens de match moest hij vaak snel onder druk reageren én steeds vooruit voetballen. Het moest allemaal snel gebeuren, maar hij was echt sterk”, vindt Franky Van der Elst.

Volgens Van der Elst heeft een Tielemans in vorm altijd een basisplaats op het EK bij de Rode Duivels. "De beste Tielemans heeft altijd zijn plaats in de driehoek op het middenveld”, citeert Sporza de analist.

Filip Joos gaat zelfs nog een stapje verder met de lofzang. "Wanneer we over onze toppers zoals Lukaku, De Bruyne, Doku en Vertonghen spreken, moeten we ook Tielemans daarbij rekenen."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.